Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ο Αντινομάρχης Παιδείας Μίμης Φωτόπουλος ξεκίνησε την ημέρα του συμμετέχοντας στις εθνικές εκδηλώσεις με καταθέσεις στεφάνων και παρελάσεις στους Δήμους Χαλάστρας και Αξιού.

Μετά τις 12:00 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των Αντινομαρχών Μίμη Φωτόπουλου και Διονύση Ψωμιάδη στις περιοχές που είχαν πλημμυρίσει πριν λίγα χρόνια, με αφορμή τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ώστε να ελεγχθεί η αποτελεσματικότητα των αντιπλημμυρικών έργων που υλοποίησε η Νομαρχία τα τελευταία χρόνια στις περιοχές Μελισσουργού, Σταυρού, Ασπροβάλτας και Βόλβης.

Τα αντιπλημμυρικά έργα απέδειξαν ότι ήταν αποτελεσματικά και χρήσιμα για την περιοχή αποτελώντας έτσι ένα δείγμα γραφής του έργου που υλοποιεί η Νομαρχία Θεσσαλονίκης.

Στις 18:30 ο Αντινομάρχης Παιδείας επισκέφθηκε το 2ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης και συνεργάστηκε με την εκπαιδευτική κοινότητα.

Τέλος στις 20:30 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Ωραιόκαστρο όπου είχε συνάντηση με κατοίκους του Νέου Δήμου και μοιράστηκε μαζί τους τις αγωνίες και τα οράματά τους για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: